43840 Salou, Tarragona

Carrer Major 38

Intrebari Frecvente

Va rugam cititi sectiunea “Intrebari frecvente” inainte de a ne contacta .

Care sunt consturile de transport?

Pretul pentru transport sunt intre14,99 si 125lei (pretul se calculeaza direct in cosul de cumparaturi in functie de valoarea totala a produselor) indiferent de tara ori localitatea unde se doreste livrarea. Avem acoperire internationala (pe teritoriul UE) in proportie de 100%.

Ce metode de plata sunt acceptate?

Poti plati online cu cardul la finalizarea comenzii, prin transfer bancar direct (la finalizarea comenzii vei primi datele contului nostru bancar)  .

Cat dureaza livrarea ?

Livrarea coletelor dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare oriunde pe teritoriul UE

ATENTIE: Nu se iau in calcul weekend-urile si sarbatorile legale, acestea pot prelungi durata de livrare a produselor.

Pot returna un produs daca nu sunt multumit(a) ?

In cazul in care ai comandat un produs si doresti sa-l returnezi trebuie sa stii ca nu acceptam produse desigilate, iar costul transportului este suportat in totalitate de catre client. Pentru clarificarea unor eventuale probleme contacteaza-ne prin formularul din dreapta paginii.

Coletul este impachetat discret?

Coletele expediate de noi sunt impachetate discret, fara mentiuni referitoare la magazinul online de unde s-a facut comanda si fara mentiuni referitoare la continutul coletului. AWB-ul contine numai informatiile necesare expedierii cu mentiunea de a fi contactat telefonic clientul inaintea livrarii. Folosim ambalaje groase ce nu permit trecerea mirosului spre exterior.

Primesc factura pentru produsele cumparate?

Imediat dupa plasarea comenzii pe site-ul nostru veti primi factura in format electronic pe Email, in cazul in care doresti ca aceasta sa se regaseasca fizic in coletul expediat, te rugam contacteaza-ne pe mail la office@stoner.ro .

Trimite-ne un email

Ai o problema? O recomandare? Un sfat? Sau pentru oricare alt motiv, nu ezita sa ne contactezi, iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.