Termeni și Condiții

1. Introducere
Mulțumim pentru interesul față de compania, site-ul, produsele și/sau serviciile noastre.
Vă rugăm să citiți acest document cu atenție. Prin navigarea pe site-ul nostru, prin înscrierea pe site sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală, adică un contract între dumneavoastră și noi.

Vă rugăm să citiți și Politica de Confidențialitate înainte de a naviga, a vă înscrie pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politica indicată mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării acesteia. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor aferente.  
Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la office@stoner.ro și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

Acest website este deținut și administrat de GREEN BROTHERS INVEST S.R.L., o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Cluj-Napoca, Strada Rapsodiei Nr.5, Bl P10 Sc. I Et. 1 Ap. 4, județul Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/2310/05.08.2020, având CUI 42877959 și este denumită în continuare „Societatea”, „Compania” sau „Green Brothers Invest S.R.L.”. Referirea la dumneavoastră în cadrul prezentei secțiuni de Termeni și Condiții se face direct sau prin folosirea termenilor „Utilizator”, „Vizitator” sau „Client”.  

2. Eligibilitate
Pentru a putea plasa în mod legal o comandă pe site-ul nostru trebuie:
a) să aveți peste 18 și/sau capacitate deplină de exercițiu,
b) să fiți de acord cu Termenii și Condițiile
c) să ne furnizați informații de contact reale, complete și actualizate.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați vor fi prelucrate respectând legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

3. Responsabilitățile utilizatorului

Respectarea următoarelor reguli de către utilizator este esențială:

  • Folosirea acestui website se va realiza exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
  • Utilizatorul se abține de la a formula vreo comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente;
  • Informațiile furnizate vor fi reale, complete și actualizate;
  • Respectarea drepturilor de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest website;
  • Desfășurarea oricărei acțiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu website-ului este interzisă

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
· Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.
· Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea produselor noastre sau a acestui website, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv legea privind drepturile de autor).
· Este interzisă transmiterea virușilor informatici sau a altor coduri de natură distructivă.
O încălcare a oricăruia dintre termeni va duce la o încetare imediată a serviciilor către dvs.

4. Produsele

Prețurile afișate în cadrul site-ului stoner.ro sunt exprimate în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, rezervându-ne dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.
Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul stoner.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau de a întrerupe serviciile noastre (sau tot ce ține de serviciu) fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendarea sau întreruperea serviciilor.

Produsele de pe site-ul stoner.ro  nu sunt destinate consumului uman sau animal. Sunt produse de uz tehnic/ substanțe pentru laborator. Green Brothers Invest S.R.L. nu poate fi ținut răspunzător pentru orice alte utilizări decât cele indicate.

Anumite produse pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica de returnare.
Depunem toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre însă nu putem garanta că afișajul monitorului dispozitivului dvs. va afișa culorile corect.

Ne rezervăm dreptul de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim.

Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricând fără notificare. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe comercializarea oricărui produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs de pe acest site este nulă dacă este interzisă.

Nu garantăm faptul că nivelul de calitate al oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va răspunde așteptărilor dvs. însă depunem constant eforturi în acest sens.

5. Informațiile privind plata

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe acest website. Putem să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactându-vă pe adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

Atunci când plasați o comandă prin intermediul acestui website sunteți obligat să furnizați date actuale, complete și exacte de cumpărare și de cont.  Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, datele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar pentru realizarea scopului de finalizare a tranzacției.

6. Instrumentele opționale
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în totalitate pe propriul dvs. risc și la propria discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii instrumentelor furnizate de anumiți terți relevanți (dacă e cazul). Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale provenite de la terțe părți.
Link-urile terților de pe acest site vă pot îndruma către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi.

Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

De asemenea, dacă în viitor vor exista servicii și/sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse), acestea vor fi, la rândul lor, supuse acestor Termeni și condiții.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.

Aveți responsabilitatea comentariilor dvs. în sensul că acestea nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin vreun virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site conex. Nu este permis să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne înșeleți pe noi sau pe terți în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam responsabilitatea si raspunderea pentru eventualele comentarii postate de dumneavoastra sau de orice terță parte.


7. Erori sau omisiuni
Deși depunem eforturi pentru a evita astfel de situații, ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de expediere a produselor, timpului de tranzit și a disponibilității produselor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație este inexactă.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului dvs. Clienții stoner.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul stoner.ro, vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal.


8. Utilizări interzise
Pe lângă alte interdicții prevăzute în conținutul acestui document, este interzisă utilizarea site-ul sau conținutul său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) solicitarea altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) încălcarea oricăror reglementări, reguli, legi sau ordonanțe naționale și europene; (d) încălcarea drepturilor noastre de proprietate intelectuală sau a drepturilor de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) prezentarea de informații false sau înșelătoare; (g) încărcarea sau transmiterea de viruși sau orice alt tip de cod care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea site-ului (h) colectarea sau urmărirea informațiilor personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale site-ului.
Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a site-ului pentru încălcarea apariția oricărui caz de utilizare interzisă.

9. Limitarea răspunderii

Green Brothers Invest S.R.L. încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului stoner.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Nu putem garanta, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.
Compania care deține website-ul stoner.ro, administratorii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, furnizorii, prestatorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare directă sau indirectă de orice fel, incluzând, fără a se limita, la: profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte prejudicii similare, indiferent dacă se bazează pe răspunderea contractuală sau delictuală.

Produsele și reclamațiile referitoare la produse specifice pe sau prin intermediul acestui site nu sunt aprobate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor.

Acest site nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Produsele,  informațiile și alte tipuri de conținut furnizate pe acest site, sunt furnizate numai în scop informativ. Vă rugăm să consultați un medic specialist în ceea ce privește orice diagnostic sau opțiuni de tratament legate de sănătate.

Informațiile de pe acest site, inclusiv orice etichetă sau ambalaj de produs, nu ar trebui să fie considerate ca un substitut pentru recomandările unui profesionist din domeniul sănătății. Acest site nu recomandă auto-gestionarea problemelor de sănătate. Informațiile de pe acest site nu sunt complete și nu acoperă toate bolile, afecțiunile, condițiile fizice sau tratamentul acestora. Contactați imediat medicul dumneavoastră dacă aveți orice întrebări legate de sănătate. Nu ignorați sau întârziați consultanța medicală pe baza informațiilor pe care le-ați citit pe acest site.

Nu trebuie să utilizați informațiile sau serviciile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau pentru prescrierea oricărui medicament sau alt tratament. Trebuie să consultați întotdeauna cu medicul dumneavoastră și să citiți informațiile furnizate de fabricarea produsului și orice etichetă sau ambalaj de produs, înainte de a utiliza orice medicament, nutrițional, pe bază de plante sau homeopate sau înainte de a începe orice exercițiu sau program de dietă sau de a începe orice tratament pentru o sănătate problema. Oamenii sunt diferiti și pot reacționa diferit la diverse produse. Evaluările produselor pe stoner.ro sunt strict opinii personale făcute în propria lor capacitate personală și nu sunt destinate să înlocuiască îngrijirea medicală adecvată sau sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Verificați întotdeauna eticheta sau ambalajul produsului înainte de a utiliza orice produs. Dacă există discrepanțe, clienții trebuie să respecte informațiile furnizate pe eticheta produsului sau pe ambalaj.

Green Brothers Invest S.R.L. nu este răspunzător pentru nicio informație furnizată pe acest site cu privire la recomandările privind utilizarea suplimentelor pentru tratarea afecţiunilor şi tulburărilor de sănătate. Consultați cu un specialist în domeniul sănătății înainte de a începe orice program de dietă, supliment sau exercițiu.


10. Proprietatea intelectuală
Utilizarea site-ului stoner.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și Green Brothers Invest S.R.L., de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul nostru implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Green Brothers Invest S.R.L., implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului stoner.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea, fără acordul scris al Green Brothers Invest S.R.L., a oricăror elemente aparținând site-ului stoner.ro se sancționează conform legilor în vigoare.

În calitate de utilizator, nu aveți dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul/Clientul/Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că „Stoner” este marcă înregistrată, și prin urmare, orice utilizare a mărcii fără acordul societății este interzisă și pedepsită conform legii.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Green Brothers Invest S.R.L. Nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea prealabilă, expresă, acordată în scris de către Green Brothers Invest S.R.L.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

11. Obligația de confidențialitate
Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu Green Brothers Invest S.R.L.

Transmiterea de către Client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea precum și dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.

Societatea Green Brothers Invest S.R.L. are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților, expusă în cadrul secțiunii distincte Politica de confidențialitate.

12. Înregistrarea ca utilizator
Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de Înregistrare disponibil pe pagina principală și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

13. Plasarea și confirmarea comenzii
Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

1. Se selectează produsele dorite și se adaugă în Coșul de cumpărături, cu un click pe butonul „Adaugare în Coș”,

2. Dacă se dorește adăugarea mai multor produse în coș, se face click pe butonul „Continuă cumpărăturile”, sau, dacă se dorește finalizarea comenzii, se face click pe butonul „Finalizează comanda”,

3. După selectarea produselor dorite, în cazul în care nu aveți un cont pe site și nu doriți să vă creați un cont pe site, se selectează “Finalizare comandă ca Vizitator” și se introduceți adresa de email, pentru confirmarea primirii comenzii

4. Se introduc datele de facturare,

5. Se introduce adresa de livrare,

6. Livrarea se face prin curier propriu,

7. Se bifează câmpul „de acord cu Termenii și condițiile de pe site/Politica de confidențialitate”,

8. Se plasează comada prin click pe butonul „Finalizează comanda”

9. Se efectuează plata

14. Politica de livrare
Produsele se livrează de către vânzător, prin mijloace proprii, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Taxa de transport este de intre 14,99 si 125 RON, calculat in functie de numarul de produse, greutatea produselor, volumul produselor, regimul de transport (in cazul in care este necesar un regim special) si localitate unde urmeaza sa se faca livrarea .

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de aproximativ 1-5 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 30 zile lucrătoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Compania noastra nu isi asuma raspunderea pentru coletele a caror adresa de livrare este incompleta, gresita, iar eventualele costuri de corectare a datelor sau costurile de redirectionare a coletelor cad exclusiv in sarcina clientului.

In cazul pachetelor neridicate de catre client si intoarse catre unul din depozitele/sediile noastre, costul transportului tur-retur este dedus din valoarea comenzii fara nici o reducere suplimentara asupra taxelor de transport dupa cum urmeaza: 125lei TVA inclus, pentru coletele internationale si 20lei TVA inclus in cazul coletelor nationale.

15. Procedura de soluționare a reclamațiilor
Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@stoner.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Societății prin aceste acțiuni.

16. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului stoner.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.
În cazul în care clientul/utilizatorul/vizitatorul nu este de acord cu modificările aduse de către Green Brothers Invest S.R.L., acesta va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

17. Răspundere
Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea produselor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.


18. Newsletter
Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul stoner.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui e-mail primit. Mesajele trimise respecta Legea comerțului electronic în ceea ce priveste comunicarea comercială.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor și promoțiilor noastre într-o anumită perioadă.

19. Politica de retur
Returul produselor sau dreptul de denunțare unilaterală a contractului din partea consumatorului este legiferată de Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.
Potrivit art. 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate sau în privința cărora lipsește eticheta sau ambalajul originale, în tot sau în parte. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail office@stoner.ro unde vor specifica următoarele:
–     produsul/produsele pe care doresc să le returneze
–     motivul returului
–     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

20. Forța majoră
Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.
Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

21. Legea aplicabilă
Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită în legătură cu raporturile decurgând din prezentul contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Cluj-Napoca, procedura arbitrajului fiind exclusă.

22. Dispoziții finale
Dacă orice parte a Termenilor și condițiilor este inaplicabilă (inclusiv orice dispoziție în care excludem răspunderea noastră față de dvs.), aplicabilitatea oricărei alte părți a Termenilor și condițiilor nu va afecta toate celelalte clauze rămase în vigoare și în vigoare. În măsura posibilului, în cazul în care o clauză / subclauză sau o parte a clauzei / sub-clauzei poate fi tăiată pentru a face partea rămasă valabilă, clauza va fi interpretată în consecință. În mod alternativ, sunteți de acord că clauza trebuie să fie rectificată și interpretată astfel încât să seamănă foarte mult cu sensul original al clauzei / sub-clauzei, așa cum este permis de lege.

Termenii și condițiile de mai sus constituie întregul acord al părților și înlocuiesc toate acordurile anterioare și contemporane dintre dvs. și Green Brothers Invest S.R.L. Orice renunțare la orice prevedere a Termenilor și condițiilor va fi efectivă numai dacă este scrisă și semnată de o persoană împuternicită să reprezinte societatea.


Ultima actualizare: 20 august 2020